Pasta prontomed Pulled Pork

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta prontomed Pulled Pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 400 g spaghetti
  • 50 g pinjekerner
  • frisk chilipeber
  • 2,5 fed hvidløg
  • 1,5 løg
  • 3 dåser hakket tomater
  • 2 spsk. havsalt
  • 4 knivspids sort peber
  • 50 g parmesan
  • 1 bundt frisk basilikum
Print opskrift

Her finder du en lækker opskrift på pasta pronto med pulled pork.

 


Sådan tilbereder du retten

Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.


PASTA PRONTO

  1. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  2. Rist pinjekerner på en tør pande.
  3. Pil og hak chili, hvidløg og løg, og rist det i en gryde.
  4. Kom de hakkede tomater i gryden og kog det op. Smag til med salt og peber.
  5. Tilsæt den kogte pasta og det hele varmes igennem sammen med pulled pork.
  6. Server med revet parmesan, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt