

Pulled Pork pastasalat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Pulled Pork
- 300 g tørret pasta penne
- 100 g cherry tomater i halve
- 125 g frisk mozzarella i mindre stykker
- 2 dl frisk basilikumblade
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk. seasalt
- ¼ tsk. kværnet fem peber
- 3 spsk. æblecider eddike
- ¾ dl oliven olie
- Friske basilikum blade
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
- Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen i et ovnfast fad med den væske der hører med.
- Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden - hold det lunt.
PASTASALAT
- Start en grillpande op og grill squash og rød peberfrugt i skiver til de får grillstriber.
- Kom grillet grønt på en tallerken.
- Pisk dressingen sammen.
- Kog pasta efter anvisning på pakken, skylles med koldt vand og afdryppes i sigte.
- Vend alle ingredienser sammen til pasta salaten.
- Lige inden servering toppes med lun revet pulled pork.