
Pulled Pork pastasalat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Pulled Pork
- 300 g tørret pasta penne
- 100 g cherry tomater i halve
- 125 g frisk mozzarella i mindre stykker
- 2 dl frisk basilikumblade
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk. seasalt
- ¼ tsk. kværnet fem peber
- 3 spsk. æblecider eddike
- ¾ dl oliven olie
- Friske basilikum blade
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
- Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen i et ovnfast fad med den væske der hører med.
- Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden - hold det lunt.
PASTASALAT
- Start en grillpande op og grill squash og rød peberfrugt i skiver til de får grillstriber.
- Kom grillet grønt på en tallerken.
- Pisk dressingen sammen.
- Kog pasta efter anvisning på pakken, skylles med koldt vand og afdryppes i sigte.
- Vend alle ingredienser sammen til pasta salaten.
- Lige inden servering toppes med lun revet pulled pork.
SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt