
Nemme pulled pork nachos med lækker topping
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
Nachos- 500 g Tulip Pulled Pork
- 1 pose tortilla chips
- 2 dl revet ost
- 1,5 dl taco sauce
- 5 blade icebergsalat
- 100 g majs på dåse
- 1 rødløg
- 2 avocadoer
- 1 lime
- 1 dl creme fraiche
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Pulled Pork
- Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på pakken.
- Træk efterfølgende kødet fra hinanden med to gafler.
Nachos
- Fordel tortilla chips i et ildfast fad, og drys med revet ost henover.
- Fordel Pulled Pork jævnt ud over fadet.
- Bag nachos i ovnen i ca. 10-15 minutter ved 225 ° C.
- Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
- Servér med tacosauce og guacamole.
Guacamole
- Skræl og mos avocadoerne.
- Bland avocado sammen med creme fraiche.
- Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
- Krydr med salt og peber.
- Velbekomme!
Tips
Nachos som tilbehør
Mange serverer nachos som et tilbehør til andre retter, og det kan man også sagtens. Denne opskrift på pulled pork nachos er mere fyldig, men du kan skære nogle af tingene fra, hvis du skal servere retten som tilbehør.
En af vores favoritopskrifter, hvor nachos serveres som tilbehør, er en mexicansk inspireret tapas, hvor hovedelementet er møre og smagfulde spareribs.
Prøv mexicansk-inspireret tapas
Det mexicanske buffetbord
Skal du holde et større middagsselskab, er der intet som en mexicansk fiesta! Det mexicanske køkken har utrolig mange retter at vælge imellem, og du kan derfor mixe og matche, som du vil til en større buffet.
Du kan eksempelvis servere de her lækre nachos som en af retterne. En anden ret, der gør sig godt til buffetbordet, er mexicanske tacos, som dine gæster selv kan fylde med deres yndlings toppings.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt