Nachosmed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nachosmed Pulled Pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

nachos
  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 1 pose tacochips
  • 2 dl revet ost
  • 1,5 l tacosauce
  • 5 blade icebergsalat
  • 100 g majs på dåse
  • 1 rødløg
GUACAMOLE
  • 2 avocadoer
  • 1 lime
  • 1 dl creme fraiche
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Her finder du en lækker opskrift på nachos med pulled pork og en tilhørende hjemmelavet guacamole.

 


Sådan tilbereder du retten

Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen. Træk efterfølgende kødet fra hinanden med to gafler.

NACHOS

  1. Fordel tacochips i et ildfast fad og drys med revet ost henover.
  2. Fordel Pulled Pork jævnt udover fadet.
  3. Bag nachos i ovnen i ca 10-15 minutter. ved 225 ° C.
  4. Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
  5. Servér med taco sauce og guacamole.

GUACAMOLE

  1. Skræl og mos avocadoerne.
  2. Bland avocado sammen med creme fraiche.
  3. Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
  4. Krydr med salt og peber.

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt