
Nachosmed Pulled Pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
nachos- 500 g Tulip Pulled Pork
- 1 pose tacochips
- 2 dl revet ost
- 1,5 l tacosauce
- 5 blade icebergsalat
- 100 g majs på dåse
- 1 rødløg
- 2 avocadoer
- 1 lime
- 1 dl creme fraiche
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen. Træk efterfølgende kødet fra hinanden med to gafler.
NACHOS
- Fordel tacochips i et ildfast fad og drys med revet ost henover.
- Fordel Pulled Pork jævnt udover fadet.
- Bag nachos i ovnen i ca 10-15 minutter. ved 225 ° C.
- Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
- Servér med taco sauce og guacamole.
GUACAMOLE
- Skræl og mos avocadoerne.
- Bland avocado sammen med creme fraiche.
- Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
- Krydr med salt og peber.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt