Mexicansk inspirerede tacosmed Pulled Pork
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 16 cherrytomater
- 1 dåse kidneybønner i chilisauce
- 16 tacoskaller
- 200 g cheddar
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på emballagen.
- Halver cherrytomater og vend i chilibønnerne sammen med det trevlede Pulled Pork.
- Anret tacoskallerne i et ovnfast fad og tilsæt fyldet. Fordel til sidst revet cheddar ost over og gratiner i ovnen i 3-4 minutter ved 180 °C.
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt