
Pitamed Pulled Pork og tzatziki
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 4 pitabrød
- ½ icebergsalat
- 2 tomater
- ½ agurk
- 2 fed hvidløg
- 2,5 dl sødmælksyoghurt naturel
- Friskkværnet peber
- Salt
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.
TZATZIKI
- Hæld yoghurt i et kaffefilter og lad det løbe igennem.
- Riv agurken, knus de to fed hvidløg og bland det sammen i yoghurten og smag til med salt og peber.
PITA
- Varm pitabrødene i henhold til anvisningen på emballagen.
- Fyld pitabrødene med Pulled Pork, tzatziki og snittet salat med hakkede rødløg og tomater.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt