
Bagt kartoffelmed Pulled Pork, cremefraiche og rødløg
- 1 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 bagekartofler
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 300 ml creme fraiche
- 1 rødløg
- 0,25 bundt purløg
Sådan tilbereder du retten
- Bag kartoflerne i ovnen ved 180-200 °C i 1 time.
- Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.
- Lav et snit i den bagte kartoffel.
- Fyld kartoflen med pulled pork, cremefraiche og hakket rå løg og krydder med hakket purløg.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt