Bagt kartoffelmed Pulled Pork, cremefraiche og rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagt kartoffelmed Pulled Pork, cremefraiche og rødløg

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 300 ml creme fraiche
  • 1 rødløg
  • 0,25 bundt purløg
Print opskrift

Her finder du en opskrift på velsmagende bagekartofler, med fyld af pulled pork, creme fraiche, rødløg og hakket purløg.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Bag kartoflerne i ovnen ved 180-200 °C i 1 time.
  2. Tilbered pulled pork efter anvisningen på emballagen.
  3. Lav et snit i den bagte kartoffel.
  4. Fyld kartoflen med pulled pork, cremefraiche og hakket rå løg og krydder med hakket purløg.

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt