Asiatisk inspireret pulled pork wok med svampeLækker wok med pulled pork, sprøde grøntsager og chilisauce
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Pulled Pork
- 300 g æg- eller risnudler
- 250 g grønne asparges
- 250 g marksvampe
- 2 spsk. sesam- eller jordnøddeolie
- 4 forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 2 dl peanuts
- Sur-sød chilisauce
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.
- Nudlerne koges som angivet på emballagen.
- Bryd asparges ved roden, og grill kort sammen med rensede marksvampe på en hed grillpande.
- Rist de snittede forårsløg og revet hvidløg kort af i olie i wokken. Tilsæt snittede asparges, svampe, peanuts, pulled pork og nudler.
- Sur-sød chilisauce og nødder kan tilsættes efter smag.
- Velbekomme!
Tips
Vær kreativ med wokretter
Wok er en nem go-to-ret, når aftensmaden skal laves, fordi du har rig mulighed for at være kreativ med rettens elementer. Du kan sagtens skifte grøntsager og kød ud, hvis du har andre præferencer eller du har nogle grøntsager i køleskabet, der skal bruges. For eksempel kan du bruge pulled turkey i stedet for pulled pork.
Lav pulled pork fra bunden
Hvis du har god tid og gerne vil gøre noget ekstra ud af maden, kan du give dig i kast med at lave pulled pork fra bunden. Brug den møre pulled pork i wokken, eller lav andre lækre retter som sliders, tacos, wraps eller salat.
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt