
Wraps med Pulled porkmed guacamole og tomat
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Pulled Pork
- 100 g blandet spæde salater
- 250 g cherrytomater
- 4 fuldkornstortillas
- 2 stk. avocado
- 2 spsk. creme fraiche
- 0,5 fed hvidløg
- 0,5 lime
- 1 knivspids spidskommen
Sådan tilbereder du retten
- Pulled Pork tilberedes efter anvisning på emballagen.
- Skyl salat og tomater. Skær tomater i halve eller kvarte.
- Befri avokado for skal og sten og mos med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og revet hvidløg og bland ingredienserne sammen til guacamole. Smag evt. til med limesaft og spidskommen.
- Lun tortilla brødet.
- Fordel guacamole, salat, tomat og pulled pork herpå og rul sammen til en lækker wrap.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt