Wraps med Pulled porkmed guacamole og tomat

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Wraps med Pulled porkmed guacamole og tomat

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Pulled Pork
  • 100 g blandet spæde salater
  • 250 g cherrytomater
  • 4 fuldkornstortillas
guacamole
  • 2 stk. avocado
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,5 lime
  • 1 knivspids spidskommen
Print opskrift

En hurtig opskrift på wraps med Pulled Pork fra Tulip serveret med hjemmelavet guacamole, tomater og salat.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Pulled Pork tilberedes efter anvisning på emballagen.
  2. Skyl salat og tomater. Skær tomater i halve eller kvarte.
  3. Befri avokado for skal og sten og mos med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og revet hvidløg og bland ingredienserne sammen til guacamole. Smag evt. til med limesaft og spidskommen.
  4. Lun tortilla brødet.
  5. Fordel guacamole, salat, tomat og pulled pork herpå og rul sammen til en lækker wrap.

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt