
Nem og velsmagende wrap med pulled pork
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Pulled Pork
- 100 g blandet spæde salater
- 250 g cherrytomater
- 4 fuldkornstortillas
- 2 stk. avocado
- 2 spsk. creme fraiche
- 0,5 fed hvidløg
- 0,5 lime
- 1 knivspids spidskommen
Sådan tilbereder du retten
- Tulip Pulled Pork tilberedes efter anvisning på emballagen.
- Skyl salat og tomater. Skær tomater i halve eller kvarte.
- Befri avocado for skal og sten og mos med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og revet hvidløg, og bland ingredienserne sammen til guacamole. Smag evt. til med limesaft og spidskommen.
- Lun tortillapandekagen.
- Fordel guacamole, salat, tomat og pulled pork herpå og rul sammen til en lækker wrap.
- Velbekomme!
Tips
Undgå madspild med tortilla med pulled pork
Har du lavet pulled pork burger aftenen forinden, kan du være så heldig at have rester fra middagen. Her kommer pulled pork wraps ind i billedet. Wraps er nemlig en genial måde at undgå at smide mad ud og få brugt hver en rest – til gengæld får du et godt og lækkert måltid mad til dagen efter, som bare skal varmes.
Se opskrift på pulled pork burger
Wraps med pulled pork på madpakken
Tortilla wraps smager også dejligt på madpakken, og vi kan varmt anbefale, at du i ny og næ skifter rugbrødsmadderne ud med fyldige wraps. Som tilbehør til tortilla med pulled pork kan du servere friske og sprøde grøntsagsstænger og noget sødt til at slutte af på.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt