Saftig pulled pork burger med tilbehør af coleslaw
- 4 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
BURGER- 500 g Tulip Pulled Pork
- 4 brioche burger boller
- Salat
- Krydderurter af eget valg, fx bredbladet persille
- 300 g rødkål
- 300 g hvidkål
- 1 gulerod
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. salt
- 4 knivspids sort peber
- 2 spsk. sukker
- 3 spsk. rapsolie
- 2 spsk. hvidvinseddike
- Ovnfritter
- Mayonnaise med et strejf af chili
Sådan tilbereder du retten
Coleslaw
- Snit rød- og hvidkål fint og vend det sammen med groftrevet gulerod i en skål.
- Bland mayonnaise, sennep, salt, peber og sukker sammen i en skål.
- Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
- Vend dressing og grøntsager sammen og lad det trække i mindst 4 timer i køleskab.
Pulled Pork
- Tilbered dit pulled pork efter anvisning på emballagen.
Burger
- Lun brioche bollerne efter anvisning på pakken.
- Læg salat på nederste del af bollen.
- Læg pulled pork på salaten og derefter coleslaw.
- Tilsæt evt. krydderurter efter eget valg, før du lægger låget på burgeren.
- Servér evt. din pulled pork burger med hjemmelavede ovnfritter og mayonnaise med et strej af chili.
- Velbekomme!
Tips
Idéer til pulled pork burger tilbehør
Med det rigtige tilbehør kan du forvandle en ellers simpel ret til noget mere eksklusivt – og det gælder også tilbehør til pulled pork burger. Du kan eksempelvis kaste dig ud i hjemmelavede pommes frites, eller servere en fyldt bagt kartoffel til.
Se opskrift på bagt kartoffel
Hvad skal der i en pulled pork burger?
Pulled pork burger kan være noget af en tung omgang, derfor kan det være en god idé at tilføje syre i form eksempelvis med syltede agurker. Et andet smagselement der klæder pulled pork er barbecuesauce, der understreger den søde og røgede smag i pulled pork.
Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt