Pulled Pork burgermed coleslaw

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork burgermed coleslaw

  • 4 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,25 rødkål
  • 0,25 hvidkål
  • 1 gulerod
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • 2 spsk. sukker
  • 3 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 4 burgerboller (grove)
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.


COLESLAW: 
Snit rød- og hvidkål fint og vend det sammen med groftrevet gulerod i en skål.

Bland mayonnaise, sennep, salt, peber og sukker sammen i en skål. Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.

Vend dressing og grøntsager sammen og lad det trække i mindst 4 timer i køleskab.



BURGER: 
Lun burgerbollerne efter anvisning på pakken.

Læg pulled pork på den nederste del, derefter coleslaw og slut med låg til bollen.