
Saftig pulled pork burger med tilbehør af coleslaw
- 4 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
BURGER- 500 g Tulip Pulled Pork
- 4 burgerboller (grove)
- ¼ rødkål
- ¼ hvidkål
- 1 gulerod
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. salt
- 4 knivspids sort peber
- 2 spsk. sukker
- 3 spsk. rapsolie
- 2 spsk. hvidvinseddike
Sådan tilbereder du retten
Pulled Pork
- Tilbered dit pulled pork efter anvisning på emballagen.
Burger
- Lun burgerbollerne efter anvisning på pakken.
- Læg pulled pork på den nederste del, derefter coleslaw og slut med låg til bollen.
Coleslaw
- Snit rød- og hvidkål fint og vend det sammen med groftrevet gulerod i en skål.
- Bland mayonnaise, sennep, salt, peber og sukker sammen i en skål. Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
- Vend dressing og grøntsager sammen og lad det trække i mindst 4 timer i køleskab.
- Velbekomme!
Tips
Idéer til pulled pork burger tilbehør
Med det rigtige tilbehør kan du forvandle en ellers simpel ret til noget mere eksklusivt – og det gælder også tilbehør til pulled pork burger. Du kan eksempelvis kaste dig ud i hjemmelavede pommes frites, eller servere en fyldt bagt kartoffel til.
Se opskrift på bagt kartoffel
Hvad skal der i en pulled pork burger?
Pulled pork burger kan være noget af en tung omgang, derfor kan det være en god idé at tilføje syre i form eksempelvis med syltede agurker. Et andet smagselement der klæder pulled pork er barbecuesauce, der understreger den søde og røgede smag i pulled pork.

Tulip Pulled Pork
Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill
Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.
Se produkt