
Skinkemuffins med havregryn og æbleTil børnenes madpakke
- 35 min.
Ingredienser
SKINKEMUFFINS- 50 g hvedemel
- 60 g fuldkornshvedemel
- 60 g havregryn
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 60 g smør, smeltet
- 1 æble
- 2 æg
- 1 pk. Tulip Pålækker Skinke
- 1 dl mælk
- 50 g hakkede peanuts
Sådan tilbereder du retten
SKINKEMUFFINS
- Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, bagepulver og salt sammen i en skål.
- Tilsæt det smeltede og afkølede smør.
- Riv æblet, og tilsæt det sammen med æg og skinke skåret i tern.
- Rør lidt mælk i til dejen er tilpas, og hæld den i muffinforme – gerne nogle af silikone.
- Top med hakkede peanuts.
- Bag dem ved 200 °C i cirka 20-25 minutter.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Skinkemuffins smager godt sammen med salat, grøntsagsstave og friske bær, som du kan bruge som tilbehør til madpakken. Skal dine muffins have ekstra smag, kan du toppe dem med stegte bacontern.
Madpakker der smager
Frokostpausen er ofte dagens højdepunkt – især hvis madpakken er god. Find inspiration til, hvordan du kan variere madpakken med forskellige opskrifter på eksempelvis sandwich, pita, wraps, salater og meget mere.