Dyrlægens natmad- serveret med sky, rødløg og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Dyrlægens natmad- serveret med sky, rødløg og karse

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 100 g leverpostej
  • 4-8 blade salat, egeløv
  • 1-2 pk. Pålækker Saltkød
  • 50 g pålægssky
  • ½ rødløg
  • Frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

Smør først brødet med smør og leverpostej, hvorefter der lægges lidt salat.

Derpå lægges saltkød efterfulgt af sky, rødløg i tern og karse.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter