Røget skinke med kartofler og frisk grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget skinke med kartofler og frisk grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RUGBRØD
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. havsalt
ANRETNING
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 8 små kartofler med skræl
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 2 spsk. purløg
  • ¼ spidskål eller rødkål
  • 8 skiver Røget Skinke
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Man kan komme helt i sommerferiestemning af de sprødristede rugbrødsskiver og den møre ålerøgede skinke pyntet med kartoffel og frisk grønt.
Så slap af og nyd fornemmelsen og den gode mad - velbekomme!

 


Fremgangsmåde

RUGBRØD:

Vend rugbrødsskiverne med olie og havsalt.

Rist dem sprøde i ovnen.

ANRETNING: 

Fordel skinke samt mayonnaise på brødet og top op med skiver af kartoffel.

Drys med peberrod, spidskål/rødkål og purløg.

Kværn sort peber over, drys med salt og servér.

Produkter