Røget skinke med kartofler og frisk grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget skinke med kartofler og frisk grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RUGBRØD
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. havsalt
ANRETNING
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 8 små kartofler med skræl
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 2 spsk. purløg
  • ¼ spidskål eller rødkål
  • 8 skiver Røget Skinke
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Man kan komme helt i sommerferiestemning af de sprødristede rugbrødsskiver og den møre ålerøgede skinke pyntet med kartoffel og frisk grønt.
Så slap af og nyd fornemmelsen og den gode mad - velbekomme!

 


Fremgangsmåde

RUGBRØD:

Vend rugbrødsskiverne med olie og havsalt.

Rist dem sprøde i ovnen.

ANRETNING: 

Fordel skinke samt mayonnaise på brødet og top op med skiver af kartoffel.

Drys med peberrod, spidskål/rødkål og purløg.

Kværn sort peber over, drys med salt og servér.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter