
Nem kalkun wrap til madpakken
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet
- 2 stk. fuldkornswrap
- 3 tsk. tomatpesto
- 25 g hjertesalat/spinatblade
- 4 skiver tomater i halve
- 4 skiver Tulip Stegt Bacon i Skiver
- 8 stk. frisk basilikumblade
- Salt og kværnet peber
- 2 stk. bærsmoothie
- 100 g pistacienødder
- 2 stk. daddelkugler med kokos
Sådan tilbereder du retten
- Læg 2 fuldkornswraps på et skærebræt. Smør tomatpesto på wrappen. Fordel hjertesalat/spinatblade på wrappen.
- Læg 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet på. Læg halve tomatskiver på samt 2 stk. Tulip Stegt Bacon i skiver. Fordel basilikumblade, drys med salt og peber.
- Fold enderne sammen og rul. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.
- Kom den i madkasse med madpakketilbehør.
- Velbekomme!
Tips
Skift wrap ud med en kalkun sandwich
Har du et sandwichbrød liggende, eller vil du mixe mellem wrap og sandwich, kan du lave den selv samme opskrift bare i en kalkun sandwich version. Du skifter simpelthen bare din wrap ud med et sandwichbrød efter eget ønske. Både sandwich og wrap kan varieres i det uendelige og laves med dit yndlingsgrønt eller du kan bytte pesto ud med en lækker aioli.
Tag wraps med på farten
Vil du gå udenom en slatten rugbrød på madpakken, kan vi anbefale en wrap. Det er nemlig en del af en wraps’ DNA, at den gerne må være blød og snasket. Den er derfor perfekt at have med på farten, eller hvis du skal til en sammenskuds picnic, hvor alle medbringer lidt. Her kan du skære wrappen over, så hver mand ikke får en hel.