Roastbeefmed sprød grønkål og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed sprød grønkål og granatæble

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • 0,5 granatæble
  • 1 spsk. sukker
  • 0,5 citron
  • 0,5 dl tørret hasselnød
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 spsk. piskefløde
  • 0,25 salat, egeløv
  • 140 g Pålækker Roastbeef
Print opskrift

Fremgangsmåde

Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.

Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen. Vend hakkede hasselnødder i salaten.

Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef. Pynt med granatæblekerner.

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.