Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Roastbeefmed sprød grønkål og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed sprød grønkål og granatæble

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • 0,5 granatæble
  • 1 spsk. sukker
  • 0,5 citron
  • 0,5 dl tørret hasselnød
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 spsk. piskefløde
  • 0,25 salat, egeløv
  • 140 g Pålækker Roastbeef
Print opskrift

Fremgangsmåde

Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.

Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen. Vend hakkede hasselnødder i salaten.

Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef. Pynt med granatæblekerner.