Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • ½ granatæble, kernerne herfra
  • ½ dl tørrede hasselnødder
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 blade salat
  • 2 pk. Pålækker Roastbeef
DRESSING
  • 1 spsk. sukker
  • ½ citron, saften herfra
  • 4 spsk. piskefløde
Print opskrift

Fremgangsmåde

Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.

Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen.

Vend hakkede hasselnødder i salaten.

Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef.

Pynt med granatæblekerner.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroastbeef

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt