
Roastbeef med sprød grønkål og granatæble
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g grønkål
- ½ granatæble, kernerne herfra
- ½ dl tørrede hasselnødder
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 20 g smør
- 4 blade salat
- 2 pk. Pålækker Roastbeef
- 1 spsk. sukker
- ½ citron, saften herfra
- 4 spsk. piskefløde
Sådan tilbereder du retten
Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.
Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen.
Vend hakkede hasselnødder i salaten.
Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef.
Pynt med granatæblekerner.

Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag
Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.
Se produkt