Salat med kold roastbeefMed sprød grønkål og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med kold roastbeefMed sprød grønkål og granatæble

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • ½ granatæble, kernerne herfra
  • ½ dl tørrede hasselnødder
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 blade salat
  • 2 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
DRESSING
  • 1 spsk. sukker
  • ½ citron, saften herfra
  • 4 spsk. piskefløde
Print opskrift

Sæt tænderne i et smørrebrød med salat og kold roastbeef. Gør anretningen fyldig med sprød grønkål, og tilsæt smagfulde detaljer med granatæble og tørrede hasselnødder.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Hak grønkålen fint, og bland den med granatæblekerner.
  • Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen.
  • Vend hakkede hasselnødder i salaten.
  • Smør rugbrødet, og læg salaten på brødet, og top med roastbeef.
  • Pynt med granatæblekerner.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Er du mere i humør til salat end smørrebrød, kan du nemt bruge opskriften uden brød og i stedet servere grønkålssalat med granatæble og kold roastbeef.

Salat med kold roastbeef kan eksempelvis tilsættes peberfrugt, syltede rødløg, cherrytomater og persille, hvis du vil skrue ekstra op for smagsnuancerne.

Pålæg til den gode frokost

Roastbeef, rullepølse, carpaccio, kylling, spegepølse, kalkunbryst og hamburgerryg - pålægstyperne er mange. Gå på opdagelse i vores mange opskrifter med pålæg, der hurtigt kan gøre din frokost til en dejlig smagsoplevelse. 

Se flere opskrifter med pålæg