Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • ½ granatæble, kernerne herfra
  • ½ dl tørrede hasselnødder
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 20 g smør
  • 4 blade salat
  • 2 pk. Pålækker Roastbeef
DRESSING
  • 1 spsk. sukker
  • ½ citron, saften herfra
  • 4 spsk. piskefløde
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.

Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen.

Vend hakkede hasselnødder i salaten.

Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef.

Pynt med granatæblekerner.