
Fuldkornswrap med hvidløgsspegepølse
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. store Fuldkornswrap
- 20 g friske spinatblade
- 2 stk, hjertesalatblade
- 8 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse
- 3 tsk. mayonnaise eller chili mayonnaise
- 2 spsk. ristet løg
- 2 spsk. karse
- Salt og kværnet peber
- 2 stykker agurk
- 6 mini gulerødder
- 100 g mandler
Sådan tilbereder du retten
Læg 2 Fuldkornswrap på et skærebræt. Fordel friske spinatblade og hjertesalat på wrap.
Læg 4 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse på.
Lav en streg med mayonnaise på pålægget. Drys med ristet løg, karse og krydr evt. med salt og peber.
Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.
Tips
Bland din yndlings mayonnaise op med karry eller lidt chilisauce.