Fuldkornswrap med hvidløgsspegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkornswrap med hvidløgsspegepølse

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. store Fuldkornswrap
  • 20 g friske spinatblade
  • 2 stk, hjertesalatblade
  • 8 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse
  • 3 tsk. mayonnaise eller chili mayonnaise
  • 2 spsk. ristet løg
  • 2 spsk. karse
  • Salt og kværnet peber
Madpakketilbehør
  • 2 g stykker agurk
  • 6 g mini gulerødder
  • 100 g mandler
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Læg 2 Fuldkornswrap på et skærebræt. Fordel friske spinatblade og hjertesalat på wrap.

Læg 4 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse på.

Lav en streg med mayonnaise på pålægget. Drys med ristet løg, karse og krydr evt. med salt og peber.

Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.

Kom den i madkasse med madpakketilbehør.

 


Tips

Bland din yndlings mayonnaise op med karry eller lidt chilisauce.