Grønkålspizza med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grønkålspizza med bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Bacon i skiver
  • 2 ruller færdiglavet pizzadej (225 g)
  • 100 g grønkål
  • 1 rødløg
  • 2 mozzarella (125 g)
  • Sort peber
  • 2-3 spsk. rød pesto
  • 50 g revet parmesan
  • 50 g ristede pinjekerner
Print opskrift

Pift din fredagspizza op med grønkål, bacon og rødløg med opskriften herunder. 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at sætte ovnen på 225 grader. 
  2. Imens ovnen varmes op, skær da baconen i mindre stykker. Rul desuden dejen ud på to bageplader dækket med bagepapir.  
  3. Riv dernæst grønkålen i mindre stykker og skær stilken af. Pil og del desuden løget i to og skær det i tynde skiver. 
  4. Fordel mozzarellaen i mindre stykker over pizzaerne. Top med grønkål, bacon og løg. Dryp pesto over og krydr med lidt sort peber.  
  5. Bag pizzaerne midt i ovnen i cirka 15 minutter adgangen, indtil pizzaerne har fået en flot farve og er gennembagte. 
  6. Top pizzaerne med revet parmesan og ristede pinjekerner samt resten af ​​pestoen. 


Tips

Hvis du har god tid til at lave din egen pizzadej, så prøv opskriften på Pizzadej til alverdens pizzaer (tulip.dk). Så bliver pizzaen bare en smule mere lækker.