
Bagte kartofler med fyld og baconsvøb
- 4 personer
Ingredienser
BAGTE KARTOFLER- 4 bagekartofler
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 1 løg
- 2 dl creme fraiche
- 0,5 dl hakket spinat
- 50 g skinkestrimler
- 2 dl revet ost
- Sort peber
Sådan tilbereder du retten
Tænd ovnen på 200 °C.
Skær løg i tern og steg dem bløde og gyldne. Tilsæt spinat og bland herefter creme fraiche, skinke og halvdelen af osten i blandingen. Smag til med peber.
Prik de vaskede bagekartofler med en gaffel. Svøb baconskiverne rundt om kartoflerne. Brug ca. 4 skiver pr. kartoffel. Fastgør bacon-enderne med tandstikker.
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 °C i 80 minutter eller til kartoflerne er færdige.
Fjern tandstikkerne.
Skær toppen af kartoflerne og grav indholdet/kartoffelmassen ud med en gaffel/ske.
Bland kartoffelmassen med fyldet.
Fyld blandingen tilbage i kartoflerne og drys den resterende ost på toppen.
Bag i yderligere 10 minutter til osten er smeltet.