Bagte kartofler med fyld og baconsvøb

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagte kartofler med fyld og baconsvøb

  • 4 personer

Ingredienser

BAGTE KARTOFLER
  • 4 bagekartofler
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
FYLD
  • 1 løg
  • 2 dl creme fraiche
  • 0,5 dl hakket spinat
  • 50 g skinkestrimler
  • 2 dl revet ost
  • Sort peber
Print opskrift

Opskriften på bagte kartofler med fyld. Disse kartofler er svøbt i bacon og fyldt med en cremet fyld bestående af blandt andet creme fraiche, hakket spinat og skinkestrimler.


Sådan tilbereder du retten

Tænd ovnen på 200 °C.

Skær løg i tern og steg dem bløde og gyldne. Tilsæt spinat og bland herefter creme fraiche, skinke og halvdelen af osten i blandingen. Smag til med peber.

Prik de vaskede bagekartofler med en gaffel. Svøb baconskiverne rundt om kartoflerne. Brug ca. 4 skiver pr. kartoffel. Fastgør bacon-enderne med tandstikker.
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 °C i 80 minutter eller til kartoflerne er færdige.
Fjern tandstikkerne.

Skær toppen af kartoflerne og grav indholdet/kartoffelmassen ud med en gaffel/ske.
Bland kartoffelmassen med fyldet.
Fyld blandingen tilbage i kartoflerne og drys den resterende ost på toppen.

Bag i yderligere 10 minutter til osten er smeltet.