Romantisk morgenmad med æg og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Romantisk morgenmad med æg og bacon

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 40 g bacon i skiver
  • 1 æg
  • 0,25 bundt purløg
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 skive hvede toastbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 ºC (hvis varmluft, da 190 ºC).

BACON HJERTE: 

Læg bagepapir på en bradepande, og form et baconhjerte af to stykker bacon. Brug evt. en hjerteform eller form et hjerte af sammenrullet sølvpapir og for formen med bacon. Baconhjertet bages i ovnen i ca. 6 minutter, eller indtil det er ca. 50% færdigstegt.

Tag bradepanden ud af ovnen og slå forsigtigt et æg ned i midten af baconhjertet. Bag baconhjertet videre i ovnen i ca. 8-10 minutter, eller indtil ægget er let gylden og gennemstegt.

Drys med karse eller purløg og kværnet peber.

Servér baconhjertet på en fin tallerken med ristet toastbrød.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

Laks i baconsvøb

Produkter