Jordbær dyppet i chockolade og baconkrymmel

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Jordbær dyppet i chockolade og baconkrymmel

  • 25 min.

Ingredienser

  • 350 g jordbær
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 150 g mørk chokolade
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON:
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad skiverne køle.

Hak baconen til det bliver som baconsavsmuld.

 

JORDBÆR MED CHOKOLADE OG BACON: 
Skyl jordbærrene og tør dem.

Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.

Dyp jordbærrene i chokoladen og drys med hakket bacon.

Andre opskrifter fra Tulip

Slow Cooked Mørbrad

med bacon og italiensk bønne– og tomatsalat

Dyrlægens natmad

- serveret med sky, rødløg og karse

Baconolie

Produkter