Jordbær dyppet i chockolade og baconkrymmel

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Jordbær dyppet i chockolade og baconkrymmel

  • 25 min.

Ingredienser

  • 350 g jordbær
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 150 g mørk chokolade
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON:
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad skiverne køle.

Hak baconen til det bliver som baconsavsmuld.

 

JORDBÆR MED CHOKOLADE OG BACON: 
Skyl jordbærrene og tør dem.

Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.

Dyp jordbærrene i chokoladen og drys med hakket bacon.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Røget skinke med kartofler og frisk grønt

Unghane og vagtelæg i krustade

med bacon

Spareribs

med tortilla wraps, guacamole og salsa

Produkter