
Rocky Roadsmed bacon crumble
Ingredienser
- 500 g mælkechokolade
- 180 g peanuts (saltede)
- 180 g karameller (bløde)
- 80 g skumfiduser (mini marshmallows)
- 120 g mandler
- 2 spsk. bacon crumble
Sådan tilbereder du retten
Tænd ovnen på 180 grader og rist mandlerne i ovnen i ca. 5 minutter, til de bliver let gyldne og dufter dejligt. Tag dem ud og lad dem derefter køle af.
Smelt mælkechokoladen i enten mikroovn eller over vandbad.
Gem en spiseske af peanuts og mini-skumfiduser til pynt, og kom peanuts, skumfiduser, karameller og mandler op i skålen med den smeltede chokolade.
Vend det hele sammen og kom chokolade-massen i en form med bagepapir eller i en engangs-alubakke. Formen skal være ca. 20x30 cm.
Drys med peanuts, skumfiduser og baconkrydderi og lad chokoladen sætte sig på køl i en time eller to.
Tag chokoladen ud og skær den i mundrette stykker inden servering.
Tips
Rocky Roads med baconkrydderi kan holde sig 2-3 dage på køl i en lufttæt beholder.
Serveringstip:
Server denne konfekt som et sjovt indslag. Hvis du søger yderligere opskrifter på konfekt med bacon så prøv karamelliseret bacon eller knasende konfekt med bacon og cornflakes.