Rocky Roadsmed bacon crumble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rocky Roadsmed bacon crumble

Ingredienser

  • 500 g mælkechokolade
  • 180 g peanuts (saltede)
  • 180 g karameller (bløde)
  • 80 g skumfiduser (mini marshmallows)
  • 120 g mandler
  • 2 spsk. bacon crumble
Print opskrift

Antal: 12-16 stykker.

Rocky Roads er den ultimative luksuskonfekt, som kan varieres i det uendelige. Det er kombinationen af det søde, det salte, det bløde og det sprøde, der gør det til en velsmagende snack. Hvis du har mod på det, så prøv at give dine Rocky Roads noget baconkrydderi på toppen. Det giver det allersidste salte og sprøde finish, men den kan også godt laves uden. Du kan også med fordel forsøge dig med at vende baconstykker i selve chokolademassen.

Lav disse Rocky Roads med bacon crumble som en overraskelse til dem i familien, der elsker bacon eller som et sprødt indslag til julefrokosten. Du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Hvis du har mod på mere konfekt med bacon, kan du også prøve vores opskrift på karamelliserede baconskiver med chokolade eller knasende konfekt med bacon og cornflakes.

Denne konfekt skal helst opbevares på køl og spises inden for 3 dage.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tænd ovnen på 180 grader og rist mandlerne i ovnen i ca. 5 minutter, til de bliver let gyldne og dufter dejligt. Tag dem ud og lad dem derefter køle af.

Smelt mælkechokoladen i enten mikroovn eller over vandbad.

Gem en spiseske af peanuts og mini-skumfiduser til pynt, og kom peanuts, skumfiduser, karameller og mandler op i skålen med den smeltede chokolade.

Vend det hele sammen og kom chokolade-massen i en form med bagepapir eller i en engangs-alubakke. Formen skal være ca. 20x30 cm.

Drys med peanuts, skumfiduser og baconkrydderi og lad chokoladen sætte sig på køl i en time eller to.

Tag chokoladen ud og skær den i mundrette stykker inden servering.

 


Tips

Rocky Roads med baconkrydderi kan holde sig 2-3 dage på køl i en lufttæt beholder.

Serveringstip:

Server denne konfekt som et sjovt indslag. Hvis du søger yderligere opskrifter på konfekt med bacon så prøv karamelliseret bacon eller knasende konfekt med bacon og cornflakes.

Se opskriften som video: