Karamelliseret bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Karamelliseret bacon

Ingredienser

Print opskrift

Antal: 12-14 stykker.

Prøv noget nyt og lav disse lækre karamelliserede baconskiver med chokolade som en del af din konfekt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at sprød bacon er skøn i sig selv, men kombinationen af den sprøde og salte bacon sammen med den søde farin og chokolade smager skønt og er meget vanedannende. Opskriften på karamelliseret bacon er meget simpel og kræver blot en pakke bacon, farin og chokolade – ingredienser som de fleste har i husholdningen. Lav karamelliseret bacon som en overraskelse til dem i familien, der elsker bacon eller som et sprødt indslag til julefrokosten. Du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Hvis du har mod på mere konfekt med bacon, kan du også prøve vores opskrift på Rocky Roads med baconkrydderi eller vores opskrift på knasende konfekt med bacon og cornflakes.

Denne konfekt skal helst opbevares på køl og spises inden for 3 dage.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

Fordel baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Steg baconskiverne let i 5-7 minutter i ovnen. (de skal ikke blive brune og sprøde – endnu)

Tag pladen ud og drys den brune farin oven på baconskiverne med en ske eller med fingrene.

Steg skiverne gyldne og sprøde og lad farinen karamellisere i ovnen i ca. 6-8 minutter.

Hold øje med, at det ikke brænder på.

Tag skiverne ud og lad dem køle af.

Smelt chokoladen og pynt skiverne med chokoladen. Det kan med fordel gøres ved hjælp af en sprøjtepose, hvor du kommer den smeltede chokolade i en sprøjtepose, klipper et lille hul i enden og laver fine chokolademønstre på den karamelliserede baconskive.

Lad chokoladen sætte sig inden servering.

 


Tips

Karamelliseret bacon kan holde sig 2-3 dage på køl i en lufttæt beholder.

Serveringstip:

Server denne konfekt som et sjovt eller anderledes indslag. Hvis du søger yderligere opskrifter på konfekt med bacon så prøv Rocky Roads med baconkrydderi eller knasende konfekt med bacon og cornflakes.