Karamelliseret bacon
Sådan tilbereder du retten
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Fordel baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Steg baconskiverne let i 5-7 minutter i ovnen. (de skal ikke blive brune og sprøde – endnu)
Tag pladen ud og drys den brune farin oven på baconskiverne med en ske eller med fingrene.
Steg skiverne gyldne og sprøde og lad farinen karamellisere i ovnen i ca. 6-8 minutter.
Hold øje med, at det ikke brænder på.
Tag skiverne ud og lad dem køle af.
Smelt chokoladen og pynt skiverne med chokoladen. Det kan med fordel gøres ved hjælp af en sprøjtepose, hvor du kommer den smeltede chokolade i en sprøjtepose, klipper et lille hul i enden og laver fine chokolademønstre på den karamelliserede baconskive.
Lad chokoladen sætte sig inden servering.
Tips
Karamelliseret bacon kan holde sig 2-3 dage på køl i en lufttæt beholder.
Serveringstip:
Server denne konfekt som et sjovt eller anderledes indslag. Hvis du søger yderligere opskrifter på konfekt med bacon så prøv Rocky Roads med baconkrydderi eller knasende konfekt med bacon og cornflakes.