
Fyldte kister- med bacon og tomat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 300 g Tulip Bacon i tern
- 1 rulle butterdej
- 1 lille løg
- 1 ds flåede hakkede tomater
- 5 stilke bredbladet persille
- 1 æg
- Salt og peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
1. Steg baconternene på en pande i 8 min. ved jævn varme, og tilsæt finthakket løg og steg yderligere 2 min.
2. Tilføj de flåede tomater samt hakket persille og lad saucen simre under låg i 5 min. Smag til med salt og peber, og lad saucen køle af.
3. Skær imens butterdejen ud til 8 kister og skær et kors i 4 af kisterne.
4. Fordel saucen på de 4 kister uden kors og pensel kanten med sammenpisket æg.
5. Læg kisterne med kors på og pres kanterne sammen med en gaffel.
6. Pensl kisterne med den resterende æggemasse og bag dem i en forvarmet ovn, til de er gyldne ca. 15 min. v. 200°C.
SE HVOR NEMT DET ER HER - VELBEKOMME
Tips
Server kisterne med en avocadosalat med ristede nødder og feta.
Se alle vores halloween opskrifter her: Opskrifter til Halloween (tulip.dk)