Knasende bacon-cornflakes-konfekt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Knasende bacon-cornflakes-konfekt

  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Du vil blive overrasket over hvor godt bacon og chokolade komplementerer hinanden. Det sprøde og salte bacon gør sig rigtig godt sammen den søde og lækre chokolade. Hvis du har mod på at prøve at kombinere det søde med det salte, er dette knasende bacon-cornflakes-konfekt helt perfekt. Ingredienserne er nemlig nogle, som de fleste i forvejen har stående i deres køkken, og opskriften er rigtig let at lave. Du kan vælge at komme bacon i selve den smeltede chokolade med cornflakes, eller drysse en rest af bacon på dine færdige konfekter – eller begge dele.

Lav denne konfekt med bacon og cornflakes som en overraskelse til dem i familien, der elsker bacon eller som et sprødt indslag til julefrokosten. Du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Hvis du har lyst til af lave mere konfekt med bacon, kan du også prøve vores opskrift på karamelliserede baconskiver med chokolade eller Rocky Roads.

Denne konfekt skal helst opbevares på køl og spises inden for 3 dage.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Kom skiverne af bacon på en bageplade beklædt med bagepapir.

Steg skiverne i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 15 minutter, til skiverne er gyldne og sprøde

Tag skiverne ud og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Lad baconskiverne køle af, inden de skæres i mindre stykker.

Smelt chokoladen og bland cornflakes og chokolade sammen med ca. halvdelen af baconstykkerne.

Kom små skefulde på et stykke bagepapir eller i små konfektforme, drys med resten af de stegte baconstykker mens chokoladen stadig er våd/ikke har sat sig og lad det sætte sig inden servering.

 


Tips

Det knasende bacon-cornflakes-konfekt kan holde sig på køl i 2-3 dage.