Tapasmarmelade med æble og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapasmarmelade med æble og bacon

  • 8 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 1 æble
  • 2 spsk. brun farin
  • 0,5 dl honning
  • 1 dl æbleeddike
  • 0,5 frisk chilipeber
Print opskrift

Det ultimative tilbehør til osten, tapas eller i burgeren. Perfekt til et stykke brie eller blåskimmel.


Sådan tilbereder du retten

TAPASMARMELADE:

Steg baconternene gyldne på en pande. 

Tag baconen af panden, og steg løgternene i baconfedtet, til de er bløde, men uden at de tager farve. 

Tilsæt æble, farin, honning og æbleeddike og lad det hele simre i ca. 5 minutter. 

Tilsæt bacon og blend det hele med en stavblender til konsistensen er som en tapenade. 

Tilsæt evt. finthakket chili efter temperament.