Tapasmarmelade med æble og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapasmarmelade med æble og bacon

  • 8 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 1 æble
  • 2 spsk. brun farin
  • 0,5 dl honning
  • 1 dl æbleeddike
  • 0,5 frisk chilipeber
Print opskrift

Det ultimative tilbehør til osten, tapas eller i burgeren. Perfekt til et stykke brie eller blåskimmel.


Sådan tilbereder du retten

TAPASMARMELADE:

Steg baconternene gyldne på en pande. 

Tag baconen af panden, og steg løgternene i baconfedtet, til de er bløde, men uden at de tager farve. 

Tilsæt æble, farin, honning og æbleeddike og lad det hele simre i ca. 5 minutter. 

Tilsæt bacon og blend det hele med en stavblender til konsistensen er som en tapenade. 

Tilsæt evt. finthakket chili efter temperament.

Andre opskrifter fra Tulip

Kyllingesnurrer

med spinat, ricotta og Kyllingebryst med peber

Bagt kartoffelmos

med bacon, porrer og sprød brødskorpe

Stegte sild

med sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

Produkter