Bolognaise suppe
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Mou Tomatsuppe
- 3 gulerødder
- 4 stilke blegselleri
- 250 g hakket oksekød
- 2 spsk. olivenolie
- 2 laurbærblade
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. persille
- 1 citron
- 2 tsk. havsalt
- 4 knivspids. sort peber
- 125 g Tulip Bacon i skiver
Sådan tilbereder du retten
SUPPE:
Suppen varmes op.
BOLOGNAISE:
Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Snit blegselleri fint.
Svits oksekød, gulerødder og blegselleri i olie i en gryde 8-10 min. Tilsæt suppe, laurbærblade, presset hvidløg, finthakket persille og revet citronskal og kog den langsomt op. Smages til med salt og peber.
BACON:
Baconskiverne steges sprøde på en pande eller i ovnen og brækkes i mindre stykker.
ANRETNING:
Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med de sprøde baconstykker.
Servér straks.