
Bagte kartofler med fyld
- 1 t. 15 min.
- 10 personer
Ingredienser
- 10 bagekartofler
- 300 g græsk yoghurt
- 325 g bacon i skiver
- Salt
- Friskkværnet peber
- 50 g bredbladet persille
- 10 stilke frisk timian
- 0,5 tsk. stødt ingefær
Sådan tilbereder du retten
BAGTE KARTOFLER:
Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170 °C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.
Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.
FYLD:
Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.
Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190 °C.
Pynt med skiver af stegt bacon før servering.