Bagte kartofler med fyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagte kartofler med fyld

  • 1 t. 15 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 bagekartofler
  • 300 g græsk yoghurt
  • 325 g bacon i skiver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g bredbladet persille
  • 10 stilke frisk timian
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BAGTE KARTOFLER:

Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170 °C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.

Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.

FYLD: 
Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.


Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190 °C.

Pynt med skiver af stegt bacon før servering.