Bagte kartofler med fyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagte kartofler med fyld

  • 1 t. 15 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 bagekartofler
  • 300 g græsk yoghurt
  • 325 g bacon i skiver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g bredbladet persille
  • 10 stilke frisk timian
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
Print opskrift

Fremgangsmåde

BAGTE KARTOFLER:

Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170 °C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.

Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.

FYLD: 
Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.


Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190 °C.

Pynt med skiver af stegt bacon før servering.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Hjemmebagte tarteletbunde med bacon

Produkter