Bagte kartofler med fyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagte kartofler med fyld

  • 1 t. 15 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 bagekartofler
  • 300 g græsk yoghurt
  • 325 g bacon i skiver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g bredbladet persille
  • 10 stilke frisk timian
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BAGTE KARTOFLER:

Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170 °C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.

Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.

FYLD: 
Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.


Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190 °C.

Pynt med skiver af stegt bacon før servering.

Andre opskrifter fra Tulip

Nacho chips

med Pulled Pork

Slow Cooked Mørbrad

med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Kålsalat med mormor-dressing, kartofler og sprød bacon

Produkter