Drømmekage med bacon
Ingredienser
DEJ- 6 æg
- 375 g sukker
- 100 g smør
- 3 dl mælk
- 400 g mel
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 tsk. bagepulver
- 200 g smør
- 350 g brun farin
- 350 g kokosmel
- 250 g Tulip Bacon
Sådan tilbereder du retten
Start med at tænde ovnen på 170 °C varmluft. Pisk æg og sukker luftigt. Smelt smørret og kom mælken heri. Tilsæt mælken og smørret i æggesnapsen.
Mål mel, vaniljesukker og bagepulver af, og sigt det i røreskålen sammen med mælk, smør, æg og sukker. Rør det hele rundt til det lige præcist har samlet sig.
Hæld kagedejen i en bradepande på cirka 35x30cm. Kagen bages i 25 minutter ved 170 °C varmluft.
Herefter læg skiver af bacon på en bradepande med bagepapir. Sæt bradepanden med baconskiverne ind i ovnen sammen med kagen. Tag baconskiverne ud, når de er let gyldne. Del dem i mindre stykker.
Smelt smørret i en gryde og kom brun farin, kokosmel og baconstykker i. Lad det hele samle sig let før toppingen fordeles over kagen. Bag nu kagen med toppingen på i yderligere 10 minutter ved 200 grader.
Prøv at lade kagen køle af før du går ombord i den.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: