Bacon Milkshake - en sød dessert

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Milkshake - en sød dessert

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Anretning
  • 1,5 dl fløde
  • 1-2 spsk. chokoladesauce til pynt
  • 2 store glas
Print opskrift

Så er der milkshake til en ægte bacon lover. Det salte og det søde køkken fungerer vidunderligt sammen, og Bacon-Milkshake smager fantastisk på en varm sommerdag.

Gør milkshaken ekstra spændende og server den med en karamelliseret baconskive pyntet med chokolade-sauce. Blend sprødstegte baconskiver i selve milkshaken. Det gør, at den får et sprødt og lidt saltet twist.

 


Sådan tilbereder du retten

Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn og fordel baconskiverne på en bageplade. Bag dem i ca. 6 minutter.

Tag pladen ud og fordel den brune farin på 4 af skiverne og stil pladen tilbage i ovnen og lad baconen stege færdig i 7-8 minutter mere.

Skiverne med farin skal være dejligt gyldne og karamelliserede og dem uden farin skal være sprøde og lækre. Tag ud og lad køle.

Smelt chokoladen og fordel den på de karamelliserede skiver.

Kom mælk, is, vanilje, chokoladesauce og 2-3 skiver bacon (ikke karamelliserede) i en blender og blend ved høj hastighed i 20-30 sekunder, til du har en lækker milkshakekonsistens.

Anretning

Pynt indersiden af glassene med chokoladesauce og hæld milkshaken heri. Pisk fløden stiv og pynt til sidst med flødeskum, ekstra chokoladesauce og den karamelliserede bacon.

 

Se opskriften som video: