
Bacon Milkshake - en sød dessert
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk. Tulip Bacon i skiver (6-7 skiver)
- 2 tsk. brun farin
- 50 g mørk chokolade
- 4 dl sødmælk
- 500 ml vaniljeis
- 3 spsk. chokoladesauce
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1,5 dl fløde
- 1-2 spsk. chokoladesauce til pynt
- 2 store glas
Sådan tilbereder du retten
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn og fordel baconskiverne på en bageplade. Bag dem i ca. 6 minutter.
Tag pladen ud og fordel den brune farin på 4 af skiverne og stil pladen tilbage i ovnen og lad baconen stege færdig i 7-8 minutter mere.
Skiverne med farin skal være dejligt gyldne og karamelliserede og dem uden farin skal være sprøde og lækre. Tag ud og lad køle.
Smelt chokoladen og fordel den på de karamelliserede skiver.
Kom mælk, is, vanilje, chokoladesauce og 2-3 skiver bacon (ikke karamelliserede) i en blender og blend ved høj hastighed i 20-30 sekunder, til du har en lækker milkshakekonsistens.
Anretning
Pynt indersiden af glassene med chokoladesauce og hæld milkshaken heri. Pisk fløden stiv og pynt til sidst med flødeskum, ekstra chokoladesauce og den karamelliserede bacon.