
Omelet opskrift med bacon og pynt af grønt
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g bacon i skiver
- 12 æg
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1,25 dl rapsolie
- 10 g grov sennep
- 10 g sherryeddike
- 10 g tomatpure
- 1 skalotteløg
- 80 g blandet spæde salater
Sådan tilbereder du retten
Bacon
Vinaigrette dressing
- Pisk 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure og finthakket skalotteløg grundigt sammen til en ensartet masse.
- Stil til side.
Omelet
- Anvend 3 æg per omelet.
- Pisk æggene godt sammen. Tilsæt salt og peber.
- Tilsæt 1 spsk. olie på en mellemvarm pande. Tilsæt derefter æggemassen. Omrør massen, til den får konsistens til, at du kan folde den som en omelet.
- Anret den færdige omelet med bacon, salat samt dressing.
- Velbekomme!
Tips
Serveringstips
Brug urter og blomster til at pynte omeletten, og få den til at se endnu mere indbydende ud.
Brunch med sødt og salt
Det lækre ved brunch er de mange forskellige retter, der supplerer hinanden smagsmæssigt. Vi anbefaler at både servere søde og salte retter, så der er noget for alle.
De salte retter består ofte af en form for æg, bacon og pølser. De søde retter kunne være pandekager, vafler eller en form for kage. Vil du mixe de to, kan du prøve pandekager med bacon – et perfekt smagsmatch!
Se opskrift på pandekager med bacon
Prøv også muffins med bacon og æg
Der findes mange forskellige brunchretter med æg. Hvis du har travlt, kan du overveje at lave muffins med æg og bacon. De kan nemlig laves aftenen før, så de bare skal varmes, inden servering.