Kartoffelrøsti

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kartoffelrøsti

  • 45 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1,25 kg kartofler
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 5 tsk. olivenolie
  • 500 g bacon i skiver
  • 150 g blandet spæde salater
  • 200 g cherrytomater
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KARTOFFELRØSTI: 

Læg kartoflerne i rigeligt koldt vand, bring dem i kog og lad dem koge i 10 minutter.

Tag gryden af varmen, hæld vandet fra, lad kartoflerne afkøle og pil dem.

Riv kartoflerne på den grove side af råkostjernet og krydr med salt og peber.

Fordel kartoflerne i 20 velsmurte forme med lav kant med en diameter på ca. 8 cm.

Pres kartoflerne godt ned i formene og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 185 °C.

Steg i mellemtiden baconskiverne på panden.

Tag kartoffelrøstierne ud af formene og anret dem på en tallerken. Læg dem sammen to og to skiftevis med bacon og lidt salat.

Pynt til sidst med cherrytomaterne.