Græskarsuppe med chili, kylling og jordskokker, drysset med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppe med chili, kylling og jordskokker, drysset med bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g jordskokker
  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 pakke Mou Græskar-Chili suppe
  • 260 g kyllingefilet
  • 100 g slikærter
  • 100 g bacontern
  • Purløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

GRÆSKAR-CHILI SUPPE:

Skræl jordskokker og skær i mundrette stykker.
Vend med olie, salt og peber. Bag ved 230 °C i 15 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Varm suppen. Steg kylling og skær hver filet i 2-3 stykker.
Skyl slikærterne grundigt og kog dem ganske kort i suppen.
Fordel de bagte jordskokker og de stegte kyllingeinderfileter i 4 skåle.
Hæld suppe ved. Drys hver skål med stegte bacontern og fint snittet purløg.

Andre opskrifter fra Tulip

Ristet rugbrød med stenbiderrogn og bacon

Grøntsagsfrikadeller

på spyd med gule ris

Kamsteg med frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

Produkter