Græskarsuppe med chilisamt kylling og jordskokker, drysset med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppe med chilisamt kylling og jordskokker, drysset med bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

GRÆSKARSUPPE:

Skræl jordskokker og skær i mundrette stykker.
Vend med olie, salt og peber. Bag ved 230 °C i 15 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Varm suppen. Steg kylling og skær hver filet i 2-3 stykker.
Skyl slikærterne grundigt og kog dem ganske kort i suppen.
Fordel de bagte jordskokker og de stegte kyllingeinderfileter i 4 skåle.
Hæld suppe ved. Drys hver skål med stegte bacontern og fint snittet purløg.