
Græskarsuppe med chilisamt kylling og jordskokker, drysset med bacon
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 200 g jordskokker
- 2 spsk. rapsolie
- 1 pakke Mou Græskarsuppe
- 260 g kyllingefilet
- 100 g slikærter
- 100 g Tulip Bacontern
- Purløg
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
GRÆSKARSUPPE:
Skræl jordskokker og skær i mundrette stykker.
Vend med olie, salt og peber. Bag ved 230 °C i 15 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Varm suppen. Steg kylling og skær hver filet i 2-3 stykker.
Skyl slikærterne grundigt og kog dem ganske kort i suppen.
Fordel de bagte jordskokker og de stegte kyllingeinderfileter i 4 skåle.
Hæld suppe ved. Drys hver skål med stegte bacontern og fint snittet purløg.