Pizza med bacon og kylling

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med bacon og kylling

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 2 friske pizzadejsruller á hver 230 g
  • 4 kyllingefileter
  • 1 fed hvidlød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. paprikapulver
  • 1 tsk. chiliflager
  • Salt og sort peber
  • 1 rødløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 mozzarellaer, hver á 125 g
  • Frisk basilikum efter smag
  • Cherrytomater til pynt
Print opskrift

Har I også en ugentlig pizzadag i jeres familie, og trænger I til inspiration til jeres næste pizza? Eller leder du bare efter en god opskrift på en lækker pizza? Så er du kommet til det rette sted!

Pizzaen her er nemlig super lækker og indeholder nogle super gode ingredienser lige fra sprødt bacon til søde cherrytomater. Desuden er er den smeltede mozzarella et sikkert hit for enhver pizza-elsker. God fornøjelse!

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at tænde ovnen ved 225 grader, varmluft.
  2. Imens ovnen varmer rul da pizzadejen ud på bagepapir og læg dem på bageplader.
  3. Skær derefter kyllingen i mindre stykker og pil og hak hvidløget fint. Varm en stegepande op med olivenolie og tilsæt kyllingen og den finthakkede hvidløg. Smag til med oregano, chiliflager, paprika, salt og peber. Steg kyllingen til den er gennemstegt.
  4. Pil og skær dernæst rødløget i tynde skiver.
  5. Hæld derefter de flåede tomater i en skål og krydr med lidt salt og peber. Bland og fordel tomatsaucen over pizzabundene.
  6. Del osten i mindre stykker og fordel. Top med stegt kylling, løg og bacon.
  7. Pluk og hak basilikum groft og fordel halvdelen over pizzaerne.
  8. Bag dernæst pizzaerne i cirka 15 minutter til de har fået en fin farve og top med resten af ​​basilikummen og cherrytomaterne.