
LUNE BACON CHIPS MED CREMET GUACAMOLE
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
BACON CHIPS- 375 g Tulip Bacon i skiver
- 2 modne avokadoer
- 1 spsk. finthakket rødløg
- 1 tomat
- 1 fed hvidløg
- 1 dl creme fraiche
- Citronsaft, salt, peber og evt. chili
- Evt. koriander
Sådan tilbereder du retten
BACON CHIPS:
Find en bageplade frem og beklæd med bagepapir.
Tag hver skive bacon og fold den på midten, så den ligger dobbelt – en kort men tyk bacon chip.
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.
Dryp fedtet af og lad skiverne køle.
GUACAMOLE:
Fjern stenen fra avokadoen og mos den med hakket rødløg.
Fjern kernerne og det ”våde” fra tomaten og hak kødet i små tern.
Kom tomaterne op til avokadoerne og pres hvidløg ned i blandingen.
Kom cremefraiche ved, rør rundt og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt chili eller cayennepeber.
Drys med hakket bacon og evt. koriander inden servering.
Servér og spis med det samme.
Tips
Servér disse bacon chips som en lækker snack, forret eller som et sjovt indslag til nogen, der elsker bacon.
Husk at baconskiverne stadig gerne må være lidt lune ved servering, da de ellers godt kan miste deres sprødhed. Guacamolen kan sagtens holde sig et par timer i køleskabet.