
Jule-Farsbrødsvøbt i bacon
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 500 g hakket kalv og gris
- 2 dl kraftig fjerkræbouillon
- 3 spsk mel
- 3 æg
- ½ tsk revet muskatnød
- 1 tsk stødte nelliker
- 1 tsk stødt allehånde
- 50 g svesker uden sten
- 1 stort løg
- Salt og peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
Følg opskriften nedenfor. Velbekomme!
1. Rør kalv og gris med bouillon, mel, æg, muskat, nelliker, allehånde, hakkede svesker og fintsnittet løg.
2. Krydder farsen med salt og peber og steg evt. en lille prøve på panden.
3. Form farsen til et hjerte på en bradepande og beklæd den med bacon.
4. Bag i en forvarmet ovn 40 min. v. 200°C. eller til en kernetemperatur på 60°C.
5. Server straks.
Tips
Server farsbrødet med grønkål, syltede rødløg og bearnaisesauce.