Jule-Farsbrødsvøbt i bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Jule-Farsbrødsvøbt i bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 500 g hakket kalv og gris
  • 2 dl kraftig fjerkræbouillon
  • 3 spsk mel
  • 3 æg
  • ½ tsk revet muskatnød
  • 1 tsk stødte nelliker
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 50 g svesker uden sten
  • 1 stort løg
  • Salt og peber, frisk fra kværn
Print opskrift

Gør dit farsbrød mere spændende ved at eksperimentere med dens form. Her har vi gjort farsbrødet mere julet ved at tilføje muskat, nelliker, allehånde og svesker i farsen og formet farsbrødet som et hjerte.

Farsbrødet er perfekt at servere når du får gæster, fordi du kan lave en stor portion, samtidig med at mange kan lide den gode smag. Du kan også følge en mere traditionel opskrift, men stadig lave brødet i den form du ønsker.

 


Sådan tilbereder du retten

Følg opskriften nedenfor. Velbekomme! 

1. Rør kalv og gris med bouillon, mel, æg, muskat, nelliker, allehånde, hakkede svesker og fintsnittet løg.  

2. Krydder farsen med salt og peber og steg evt. en lille prøve på panden. 

3. Form farsen til et hjerte på en bradepande og beklæd den med bacon. 

4. Bag i en forvarmet ovn 40 min. v. 200°C. eller til en kernetemperatur på 60°C. 

5. Server straks.

 


Tips

Server farsbrødet med grønkål, syltede rødløg og bearnaisesauce.