Gnocchetti med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Gnocchetti med bacon

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 500 g bacon i skiver
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt purløg
  • 3 stilke frisk salvie
  • 80 g pinjekerner
  • 50 g rosiner
  • 2 kg gnocchi
  • 60 g smør
  • 150 g parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Skær baconskiverne i mindre stykker og hak persille, purløg og salvie. Gem krydderurterne til senere.

Steg baconstykkerne på en hed pande, tilsæt pinjekerner og groft hakkede rosiner.

GNOCCHETTI: 
Kog gnocchierne i rigeligt, saltet vand, lad dem dryppe af og hæld dem i panden.

Sauter gnocchierne ved høj varme, tilsæt smør, urter og parmesan.

Andre opskrifter fra Tulip

Fritter og kartofler med bacon

Dyrlægens natmad

- serveret med sky, rødløg og karse

Cremet aspargessuppe

med røræg, forårsløg og sprød bacon

Produkter