Baconleverpostej med rødbede og sprødt bacon- et klassisk smørrebrød

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconleverpostej med rødbede og sprødt bacon- et klassisk smørrebrød

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Vidste du, at smørrebrød faktisk er en dansk opfindelse, der går helt tilbage til 1880’erne? Og smørrebrød med leverpostej er en rigtig klassiker blandt smørrebrødet.

Hjemmelavet smørrebrød med leverpostej og bacon er faktisk ikke så svær og så smager det himmelsk både til weekend frokosten og i madpakken, hvis den skal kunne lidt ekstra.


Sådan tilbereder du retten

Sådan tilbereder du klassisk smørrebrød med baconleverpostej

Byg dit smørrebrød på dit yndlingsrugbrød enten fra bageren eller supermarkedet. Du kan også bage det selv – find opskrift på rugbrød her.

  • Tænd ovnen ved 180 °C.
  • Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde, ca. 25 min.
  • Lad de ristede baconskiver køle på et stykke køkkenrulle
  • Fordel baconleverpostej på rugbrød
  • Pynt smørrebrødet med tykke skiver af frisk agurk og tynde strimler af rå rødbede
  • Top med lune skiver af sprødstegt bacon og friske spire
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Vil du gerne slippe for at stege bacon eller ikke har tid til at riste bacon, kan du i stedet prøve vores Tulip Stegt Bacon i skiver eller bruge ristede løg, som tilføjer sprødhed til din mad. 

Hvis du ikke lige har rødbeder i huset, så kan du erstatte de rå rødbedestrimler med cornichons, asier eller agurkesalat, hvis du ønsker. Det er med til at give sprødhed til dit smørrebrød

Hjemmelavet smørrebrød er et hit, så får du gæster, eller vil du blot forkæle familien? Så er smørrebrød et godt bud på frokostbordet eller natmaden. Hvad enten det skal være klassisk smørrebrød eller mere vovede nytænkende smørrebrød, så find opskrifterne i vores store opskriftunivers.

Opskrifter på smørrebrød