
Majswrap med Bacon Leverpostej og Stegt Bacon
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 50 g Tulip Bacon Leverpostej
- 2 skiver Tulip Stegt Bacon i Skiver
- 2 stk. store majswraps
- ¼ agurk
- 1 håndfuld brøndkarse
- 10 g rucola
- Kværnet peber
- 2 æbler
- 2 halve kiwifrugter
- 2 snackbarer
Sådan tilbereder du retten
Skær agurk i tynde skiver.
SERVERING:
Læg 2 majswraps på et skærebræt. Fordel Tulip Bacon Leverpostej på wraps, fordel agurkeskiver ovenpå. Læg 4 skiver Tulip Stegt Bacon på. Kom brøndkarse og rucola på. Drys med lidt kværnet peber.
Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom elsastik eller snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.