Løgsovs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Løgsovs

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg
  • 50 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 0,5 tsk. sojasauce
  • 1 bouillon terning
  • Salt og peber
Print opskrift

Denne løgsovs er perfekt som tilbehør til mange retter blandt andet stegt flæsk og kylling. Løgene bliver karamelliseret for at fremhæve deres sødme. Den er både let at lave og en sikker favorit til middagsbordet.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Skær løgene ud I både.
  2. Svitses derefter på panden med smør, uden at den tager farve.
  3. Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring.
  4. Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min. Tilsæt soja, salt og peber, og bouillon terningen.