Stegt flæsk med persillesovs
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 50 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 4 dl mælk
- 0,5 tsk. sojasauce
- Salt
- Friskkværnet peber
- 200 g tykke skiver bacon
- 1 bouillon terning
- 100 g hakket persille
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER
- Rengør kartoflerne, skær dem ud i både og kog dem møre.
PERSILLESOVS
- Smelt smørret i en gryde og lad det stå på det varme blus i et par minutter.
- Drys mel over og kom mælk i, lidt ad gangen, under omrøring.
- Lad saucen koge på svag varme i ca. 10 min.
- Tilsæt soja, salt og peber, bouillon terningen og persille.
STEGT FLÆSK
- Steg baconen sprød på en pande.
Tips
Du kan også lave denne ret med en hjemmelavet løgsovs.