Bacon-wrapped breakfast bagel
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 bagels
- 375-500 g Tulip bacon i skiver
- 1 spk. olie
- 4 æg
- 4 skiver cheddarost
- 2 store tomater i skiver
- 2 modne avocadoer i skiver
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Pak de 4 bagels ind i baconskiver.
- Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovn ved 225 °C i 10-15 min. eller til baconen er sprød og gylden. Lad dem afkøle let på fedtsugende papir.
- Hæld olie på en stor pande og lad den blive godt varm. Slå 4 æg ud herpå og steg til spejlæg.
- Flæk de 4 bagels og saml dem igen med ost, spejlæg, tomat, avocado og friskkværnet peber.
Tips
Er du på udkig efter andre opskrifter til morgenbordet? Find alle de bedste brunch opskrifter fra Tulip lige her: Brunchopskrifter (Tulip.dk)