Rösti lavet af hvidkålmed bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rösti lavet af hvidkålmed bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe

  • 4 personer

Ingredienser

RÖSTI AF HVIDKÅL
  • 200 g hvidkål
  • 2 æg
  • 0,5 dl hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 dl fløde
  • Smør til stegning
TOPPING
  • 0,5 fintsnittet løg
  • 200 g fintsnittede portobellosvampe
  • 1 æble, skåret i 8 stykker
  • 50 g fintsnittet grønkål
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • 2 dl creme fraiche
  • 60 g syltede bær (tyttebær eller blåbær)
Print opskrift

Her finder du opskriften på rösti lavet af hvidkål. Top din hvidkålsrösti med bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe.


Sådan tilbereder du retten

RÖSTI LAVET AF HVIDKÅL:

Skær hvidkålen i tykke skiver.

Bland æg, mælk, fløde, salt og peber i en skål. Tilsæt hvidkålskiverne og rør rundt.

Varm en stegepande med lidt smør på, og steg hvidkålen som store röstier og læg dem på et fad.

TOPPING - BACON, ÆBLER, GRØNKÅL & PORTOBELLOSVAMPE:

Steg bacon på en pande og tilsæt herefter løg, portobellosvampe, æbler og grønkål. Smag til med salt og peber.

Læg blandingen på hvidkålsröstierne. Servér din rösti med toppingen samt creme fraiche og syltede bær.