Rösti lavet af hvidkålmed bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe
- 4 personer
Ingredienser
RÖSTI AF HVIDKÅL- 200 g hvidkål
- 2 æg
- 0,5 dl hvedemel
- 1 dl mælk
- 1 dl fløde
- Smør til stegning
- 0,5 fintsnittet løg
- 200 g fintsnittede portobellosvampe
- 1 æble, skåret i 8 stykker
- 50 g fintsnittet grønkål
- 150 g Tulip Bacon i tern
- Salt og peber
- 2 dl creme fraiche
- 60 g syltede bær (tyttebær eller blåbær)
Sådan tilbereder du retten
RÖSTI LAVET AF HVIDKÅL:
Skær hvidkålen i tykke skiver.
Bland æg, mælk, fløde, salt og peber i en skål. Tilsæt hvidkålskiverne og rør rundt.
Varm en stegepande med lidt smør på, og steg hvidkålen som store röstier og læg dem på et fad.
TOPPING - BACON, ÆBLER, GRØNKÅL & PORTOBELLOSVAMPE:
Steg bacon på en pande og tilsæt herefter løg, portobellosvampe, æbler og grønkål. Smag til med salt og peber.
Læg blandingen på hvidkålsröstierne. Servér din rösti med toppingen samt creme fraiche og syltede bær.