Kartoffelmos med rodfrugter og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kartoffelmos med rodfrugter og bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 900 g kartofler
  • 50 g knoldselleri
  • 100 g gulerødder
  • 10 g salt
  • 4 dl sødmælk
  • 100 g smør
  • 125 g bacon i skiver
Print opskrift

Fremgangsmåde

RODFRUGTMOS: 

Skræl kartofler, selleri og gulerødder.

Skær kartofler i skiver og kog dem møre i vand sammen med selleri og gulerødder uden salt.

Hæld vandet fra gryden og tilsæt salt og sødmælk. Piske med en håndmixer eller i hånden. Tilsæt gerne lidt smør/olie til sidst.

 

BACON: 

Læg Tulip Bacon tynde skiver på et bagepapir på en bradepande og steg dem i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter til bacon skiverne er sprøde.

Andre opskrifter fra Tulip

Pizza med svampe og bacon

Rösti lavet af hvidkål

med bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe

Porresuppe med kartofler, bacon og bladselleri

Produkter