Kartoffelmos med rodfrugter og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kartoffelmos med rodfrugter og bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 900 g kartofler
  • 50 g knoldselleri
  • 100 g gulerødder
  • 10 g salt
  • 4 dl sødmælk
  • 100 g smør
  • 125 g bacon i skiver
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

RODFRUGTMOS: 

Skræl kartofler, selleri og gulerødder.

Skær kartofler i skiver og kog dem møre i vand sammen med selleri og gulerødder uden salt.

Hæld vandet fra gryden og tilsæt salt og sødmælk. Piske med en håndmixer eller i hånden. Tilsæt gerne lidt smør/olie til sidst.

 

BACON: 

Læg Tulip Bacon tynde skiver på et bagepapir på en bradepande og steg dem i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter til bacon skiverne er sprøde.