
Vildtspyd med kartoffel-spinatsalat
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
BARBECUE BACON-HJORTESPYD- 600 g mørbrad af hjort eller andet vildt
- 16 skiver bacon i skiver (300 g)
- 500 g små nye kartofler
- 8 dl spæde spinatblade
- 12 cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
KØD:
Skær kødet i tern på 3-4 cm.
Vikl en skive bacon om hvert kødtern.
KARTOFLER:
Kog kartofler.
KARTOFFEL-SPINATSALAT:
Skyl og afdryp de spæde spinatblade.
Skær cherrytomaterne i halve.
Skær kartoflerne i halve.
Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend spinatblade, kartofler og tomater i dressingen.
Sæt kartoffel-spinatsalaten i køleskabet til den skal serveres.
BARBECUE BACON-HJORTESPYD:
Grill bacon-hjortespyd ved ikke for stærk varme på alle sider.
SERVERING:
Servér barbecue bacon-hjortespyd med kartoffel-spinatsalat.