Brie på flute med løgrelish- tilsat bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Brie på flute med løgrelish- tilsat bacon

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

LØGRELISH MED BACON
  • 3 skalotteløg
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. eddike (efter smag kan være sherryvineddike)
  • 2 spsk. olie til stegning (efter smag kan være olivenolie)
  • 60 g Færdigstegt Bacon
BRIE PÅ FLUTE
  • 1 flute
  • 100 g brie
  • Smør til fluteskiver
SERVERING
  • Evt. timiankviste som pynt
Print opskrift

Denne nemme løgrelish med bacon kan du bruge som tilbehør på forskellig vis. Her har vi brugt den lækre relish ovenpå flute med skiver af brie.

Retten kan bruges som en lille starter eller forret på en varm sommerdag, før grillmaden bliver serveret.

 


Fremgangsmåde

LØGRELISH MED BACONTERN

Først skal løgrelishen laves. Start med at skære løgene i tynde skiver. Steg skiverne gyldne på panden med olie ved mellemhøj varme.

Giv løgene sukker, eddike, salt og peber på.

Lad det simre på panden til væsken er væk.

Der må gerne være lidt bid i løgene stadigvæk.

Når løgene er klar, kan der tilføjes bacon - stil nu løgrelishen til side i en skål.

 

BRIE PÅ FLUTE

Skær et flute i passende skiver.

Smør brødet med smør og læg en skive brie på hver skive brød.

 

SERVERING

Inden servering toppes brieskiverne med løgrelish.

Servér den resterende løgrelish ved siden af i en skål.

Top evt. hver skive med en lille kvist timian som pynt.

 


Tips

Du kan udskifte et skalotteløg eller flere med andre typer af løg, som eksempelvis rødløg for at give din løgrelish en frisk farve.

Andre opskrifter fra Tulip

Muffins med bacon og æg

Klassisk minestrone suppe

Klapsammen med leverpostej og grønt

- til børnenes madpakke

Produkter