Brie på flute med løgrelish- tilsat bacon
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
LØGRELISH MED BACON- 3 skalotteløg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. eddike (efter smag kan være sherryvineddike)
- 2 spsk. olie til stegning (efter smag kan være olivenolie)
- 60 g Færdigstegt Bacon
- 1 flute
- 100 g brie
- Smør til fluteskiver
- Evt. timiankviste som pynt
Sådan tilbereder du retten
LØGRELISH MED BACONTERN
Først skal løgrelishen laves. Start med at skære løgene i tynde skiver. Steg skiverne gyldne på panden med olie ved mellemhøj varme.
Giv løgene sukker, eddike, salt og peber på.
Lad det simre på panden til væsken er væk.
Der må gerne være lidt bid i løgene stadigvæk.
Når løgene er klar, kan der tilføjes bacon - stil nu løgrelishen til side i en skål.
BRIE PÅ FLUTE
Skær et flute i passende skiver.
Smør brødet med smør og læg en skive brie på hver skive brød.
SERVERING
Inden servering toppes brieskiverne med løgrelish.
Servér den resterende løgrelish ved siden af i en skål.
Top evt. hver skive med en lille kvist timian som pynt.
Tips
Du kan udskifte et skalotteløg eller flere med andre typer af løg, som eksempelvis rødløg for at give din løgrelish en frisk farve.