
Pastasalat med bacon og pesto
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g fuldkornspasta
- 4 spsk. grøn pesto
- 100 g cherrytomater
- 100 g frosne edamamebønner uden bælg
- 30 g rucola
- 20 g pinjekerner
- 125 g Tulip Bacon i skiver
Sådan tilbereder du retten
- Kog pasta efter pakkens anvisning.
- Halver cherrytomater.
- Skyl frosne edamamebønner i vand til de er optøet.
- Dræn pasta og lad det afkøle.
- Opvarm ovnen til 200 °C varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og læg baconskiverne herpå.
- Bag dem i den forvarmede ovn i ca. 8-12 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Baconen skal være helt sprød.
- Tag bacon ud af ovnen og lad det køle af.
- Skær bacon i mindre stykker.
- Bland det afkølede pasta med pesto, cherrytomater, edamamebønner og rucola. Hvis den er lidt for tør, så tilsæt lidt mere pesto.
- Opvarm en tør pande.
- Tilsæt pinjekerner til panden. Lad dem riste 4-5 minutter til de får farve.
- Fordel til sidst bacon og pinjekerner ud over pastasalaten.
- Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.