Spinatvafler med leverpostejsamt røget filet, grønne asparges og karse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spinatvafler med leverpostejsamt røget filet, grønne asparges og karse

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Spinatvafler ca. 4 stk.
  • 100 g frisk spinat
  • 2 g æg
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk. olie
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. muskatnød
  • Salt og peber
Fyld
  • 100 g Tulip Pålækker Max Bacon Leverpostej
  • 1 pakke Tulip Pålækker Røget Filet
  • 100 g grønne asparges
  • ½ bundt karse
  • 1 spsk. sort sesam
Madpakketilbehør
  • Radiser med top
  • Sukker snaps
  • Blomkålsbuketter
  • Tørret figner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Blend æg, mælk, olie og frisk spinat til ensartet masse. Bland hvedemel med bagepulver, salt, peber og muskatnød. Kom det i blender og blend til ensartet konsistens.

Varm et vaffeljern (firkantet eller hjerteformet) op. Kom ca. 1 dl dej på og bag vaflerne.

Lad dem afkøle på rist.

Servering:

Anret som en åben wrap med Tulip Pålækker Max Bacon Leverpostej, Tulip Pålækker Røget Filet, grønne friske sprøde asparges, top med masser af karse og sort sesam. Kan foldes som et kræmmerhus med en bomuldssnor omkring.