Spinatvafler med leverpostejsamt røget filet, grønne asparges og karse
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
Spinatvafler ca. 4 stk.- 100 g frisk spinat
- 2 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk. olie
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. muskatnød
- Salt og peber
- 100 g Tulip Max Bacon Leverpostej
- 1 pakke Tulip Pålækker Røget Filet
- 100 g grønne asparges
- ½ bundt karse
- 1 spsk. sort sesam
- Radiser med top
- Sukker snaps
- Blomkålsbuketter
- Tørret figner
Sådan tilbereder du retten
- Blend æg, mælk, olie og frisk spinat til ensartet masse.
- Bland hvedemel med bagepulver, salt, peber og muskatnød. Kom det i blender og blend til ensartet konsistens.
- Varm et vaffeljern (firkantet eller hjerteformet) op. Kom ca. 1 dl dej på og bag vaflerne.
- Lad dem afkøle på rist.
Servering:
Anret som en åben wrap med Tulip Max Bacon Leverpostej, Tulip Pålækker Røget Filet, grønne friske sprøde asparges, top med masser af karse og sort sesam. Kan foldes som et kræmmerhus med en bomuldssnor omkring.