Lækre spinatwraps med leverpostej og drueagurker
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 100 g Tulip Bacon Leverpostej
- 2 stk. spinatwrap
- 100 g rødbede
- 2 spsk. mørk balsamico
- 20 g rucola
- 2 stk. drueagurk
- Sort kværnet peber
- 2 halve majskolber
- Sprøde kikærter med ovnbagt med olie, krydderier og hvedemel
- 2 æbler
Sådan tilbereder du retten
- Riv rødbede i strimler på et mandolinjern. Vend rødbedestrimler med mørk balsamicoeddike.
- Skær drueagurk i skiver.
- Kom 2 stk. spinatwrap på et skærebræt og fordel leverpostejen på midten. Fordel rucola på begge wraps, drueagurker i skiver og rå rødbede vendt med mørk balsamico. Krydr med sort kværnet peber.
- Rul wrappen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir med elastik eller bomuldsnor på hver ende og skær midt over.
- Pak den i yndlingsmadkassen sammen med det øvrige tilbehør.
- Velbekomme!
Tips
Fyld dine wraps med dit favoritpålæg
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du fylder i dine wraps. Leder du efter en nem og lækker løsning, er pålæg et godt tip. Her slipper du for at bruge tid på tilberedning, og du kan bruge det, du allerede har i køleskabet.
Få flere idéer til fyld i dine wraps
Fuldend måltidet med tilbehør
Wraps er en af de retter, der kan serveres med alle slags tilbehør. Du kan anrette dem med sprøde grøntsagsstave eller en lækker salat. På den måde kan du lave et større måltid ud af dine spinatwraps.