Pålægssalat med bacon, hytteost, porre og peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pålægssalat med bacon, hytteost, porre og peberfrugt

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • ½ porre
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ rød chili
  • 1 dåse majs
  • 250 g hytteost
  • 2 spsk. finthakket persille
  • Salt og sort peber
Servering
  • 4 skiver rugbrød
  • Smør
Print opskrift

Her en super nem opskrift på en lækker pålægssalat, der passer perfekt til frokostbordet.

Anret for eksempel salaten til påskebordet eller til julefrokosten – her vil den gøre sig super godt.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at stege baconen sprød på en pande uden fedtstof. Lad derefter baconen dryppe af på køkkenrulle.
  2. Hak dernæst porren og chilien fint samt udkern og skær peberfrugten i små stykker.
  3. Bland grøntsagerne med hytteosten og tilsæt halvdelen af ​den fint skårede ​bacon. Smag til med lidt salt og peber.
  4. Smør et lag smør på brødet og hæld pålægssalaten over. Top med resten af ​​baconstykkerne og finthakket persille.