Pålægssalat med bacon, hytteost, porre og peberfrugt
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- ½ porre
- ½ rød peberfrugt
- ½ rød chili
- 1 dåse majs
- 250 g hytteost
- 2 spsk. finthakket persille
- Salt og sort peber
- 4 skiver rugbrød
- Smør
Sådan tilbereder du retten
- Start med at stege baconen sprød på en pande uden fedtstof. Lad derefter baconen dryppe af på køkkenrulle.
- Hak dernæst porren og chilien fint samt udkern og skær peberfrugten i små stykker.
- Bland grøntsagerne med hytteosten og tilsæt halvdelen af den fint skårede bacon. Smag til med lidt salt og peber.
- Smør et lag smør på brødet og hæld pålægssalaten over. Top med resten af baconstykkerne og finthakket persille.