Højtbelagt smørrebrød med leverpostej

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Højtbelagt smørrebrød med leverpostej

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RØDBEDEKOMPOT
  • 100 g rå rødbede
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g rosiner
  • ¾ dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • ½ spsk. rørsukker
  • Salt
  • Sort peber
SMØRREBRØD Print opskrift

Højtbelagt smørrebrød med leverpostej og bacon

- Med hjemmelavet rødbedekompot

Prøv et stykke højtbelagt smørrebrød med leverpostej, sprød bacon og hjemmelavet rødbedekompot, der får mundvandet til at løbe. Smørrebrød med leverpostej er både et hit, når du vil gøre lidt ekstra ud af din egen frokost og kan også sagtens serveres for gæster til frokost, aftensmad eller natmad.

 


Sådan tilbereder du retten

Rødbedekompot

  • ​Skræl og riv rødbeden groft.
  • Rist rødbedestrimlerne i rapsolie.
  • Tilsæt rosiner, grøntsagsbouillon, balsamico og rørsukker, og lad det koge, til væden er fordampet, og rødbederne er godt møre.
  • Smag til med salt og peber.

Smørrebrød

  • Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
  • Skær leverpostejen i skiver, og placér dem på rugbrødet.
  • Tilføj rødbedekompotten og bacon.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Prøv at bage dit eget kernerugbrød – Det er både nemt og lækkert.

Få flere opskrifter på smørrebrød

Servér frisksmurt smørrebrød til en hyggelig familiefrokost eller for dine frokostgæster. Hjemmelavet smørrebrød kan varieres med forskelligt pålæg og fyld, så der både er noget for store og små. Få inspiration til smørrebrødsbordet med opskrifter på både klassisk smørrebrød og smørrebrød med et twist.

Få +25 opskrifter på smørrebrød