Højtbelagt smørrebrød med leverpostej- med hjemmelavet rødbedekompot
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
RØDBEDEKOMPOT- 100 g rå rødbede
- 2 spsk. rapsolie
- 20 g rosiner
- ¾ dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk. hvid balsamico
- ½ spsk. rørsukker
- Salt
- Sort peber
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 200 g Tulip Grov Leverpostej
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
Sådan tilbereder du retten
Rødbedekompot
- Skræl og riv rødbeden groft.
- Rist rødbedestrimlerne i rapsolie.
- Tilsæt rosiner, grøntsagsbouillon, balsamico og rørsukker, og lad det koge, til væden er fordampet, og rødbederne er godt møre.
- Smag til med salt og peber.
Smørrebrød
- Steg Tulip Bacon i skriver sprøde på en pande eller i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
- Skær Tulip Grov Leverpostej i skiver, og placér dem på rugbrødet.
- Tilføj rødbedekompotten og bacon.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Prøv at bage dit eget kernerugbrød – Det er både nemt og lækkert.
Få flere opskrifter på smørrebrød
Servér frisksmurt smørrebrød til en hyggelig familiefrokost eller for dine frokostgæster. Hjemmelavet smørrebrød kan varieres med forskelligt pålæg og fyld, så der både er noget for store og små. Få inspiration til smørrebrødsbordet med opskrifter på både klassisk smørrebrød og smørrebrød med et twist.