
Pastasalat med hamburgerryg, cherrytomater og ærter
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
DRESSING- 4 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- 1 spsk. tomatketchup
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Salt
- Friskkværnet peber
- 120 g sukkerærter
- 200 g Tulip Pålækker Hamburgerryg
- 3 dl grønne ærter
- 10 cherrytomater
- 200 g pastaskruer
- Salt
- Evt. ost i tern
Sådan tilbereder du retten
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Kom sukkerærterne i en gryde med kogende vand, og lad dem koge i et minut, så de bliver dampet, men stadig har bid.
- Hæld vandet fra, og skyl dem i koldt vand. Lad sukkerærterne dryppe godt af i en sigte.
Dressing
- Rør dressingen sammen af yoghurten, ketchup, honning og eddike.
- Smag til med salt og peber.
Pastasalat
- Snit sukkerærter og cherrytomater i halve.
- Skær hamburgerryggen i strimler.
- Vend den afkølede pasta med grønne ærter, sukkerærter, cherrytomater, hamburgerryg og dressing.
- Smag evt. til med salt.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Drys små stykker af parmesan, feta eller din favorit-ost på toppen af pastasalaten. Du kan også nemt tilføje flere grøntsager som majs og peberfrugt.
Idéer til madpakken
Er du løbet tør for idéer til madpakken, kan du lade dig inspirere af Tulips mange idéer og opskrifter på lækre madpakker.